<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217550" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смъртта на На...

Съпругата на Навални с първи думи след смъртта му (видео)

16 Февруари 2024
0 1900

Съпругата на Навални с първи думи след смъртта му. „Не знам дали да вярвам, или не, на тази ужасна новина, която получаваме само от руски правителствени източници”, каза Юлия Навални.

Смъртта на Навални говори много за управлението на Путин (видео)

Тя коментира, че в продължение на много години не може да се вярва на руския президент Владимир Путин. И на правителството му. „Те винаги лъжат”, е мнението ѝ.

„Но, ако това е вярно, искам Путин и всички около него да знаят, че ще бъдат държани отговорни за всичко, което направиха на нашата страна, на моето семейство. И този ден ще дойде съвсем скоро”, категорична е Юлия.

Съпругата на Навални призова за обединение на международната общност и всички хора, за да „победят това зло”. Речта ѝ на Мюнхенската конференция беше посрещната с аплодисменти и овации от публиката.

Съпругата на Навални с първи думи след смъртта му (видео)

Случаят “Навални”

Навални бе и остава най-известният опонент на Путин. Той излежаваше присъди от общо 11 и половина години в наказателна колония за измама и други обвинения, които според него бяха скалъпени, за да го накарат да млъкне. Той бе изправен пред обвинения в “екстремизъм”, които удължиха присъдата му до 19 години затвор. Правозащитни групи и западни правителства гледаха на Навални като на политически затворник. Кремъл отричаше това, като редовно отказваше да коментира случая му и насочваше въпроси за него към съдилищата и затворническата служба.Навални остава герой в историята, защото чрез разследванията си и личния си принос, той показа на света истината, която стои зад Русия и нейното управление! Нека почива в мир!

Видео: Sky News

Съпругата на Навални с първи думи след смъртта му (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции