<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217575" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Навални на 14 ...

Навални пред CNN през 2020 г.: Путин убива хора (видео)

17 Февруари 2024
0 298

Навални пред CNN през 2020 г.: Путин убива хора. Тогава опозиционният лидер споделя, че не иска именно настоящият президент на Русия да е цар на страната поради тази причина.

“Медуза” разпространи видео с Навални, за което твърди, че е от преди ден (видео)

Навални пред CNN през 2020 г.: Путин убива хора (видео)

“Не мисля, че мога да имам такава привилегия да съм в безопасност в Русия. Но трябва да се върна, защото не искам тези групи убийци да съществуват в Русия. Не искам Путин да управлява Русия. Не искам той да е президент. Не искам той да е цар на Русия, защото той убива хора. Ето това е причината, поради която нашата страна деградира. Това е причината, поради която хората са толкова бедни”, казва тогава Алексей Навални.

“Имаме 25 милиона души, които живеят под прага на бедност. Цялата системата деградира, за мое щастие, включително системата за убийства на хора. Това е причината. Искам да се върна и да се опитам да променя нещата”, споделя през 2020 г. още Навални. Интервюто припомня Нова.

За начините на убиване

“Химическите оръжия, които познавам от собствения си опит, са нещо ужасно. Те не могат да бъдат използвани за нещо полезно. Те със сигурност се разработват за убиване на хора, за убиване на хора по таен начин. Освен това, един вид допълнителен бонус към използването на химически оръжия срещу противниците ти, е че всяваш страх у хората, защото хората се страхуват от това”, казва Навални.

“Някои могат да поемат риска да попаднат в затвора или да бъдат застреляни, защото това е нещо, с което се сблъскваш в реалния живот и което четеш от новините. Но идеята да умреш внезапно само защото си се докоснал до нещо е ужасяваща за хората. Вие споменахте, че знаем за няколко опита за убийство на хора с новичок и други химически оръжия, и го знаем, защото тези хора са оцелели, но нямаме представа колко успешни опита за убийство е имало”, обяснява руският политик и журналист.

Навални пред CNN през 2020 г.: Путин убива хора (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции