<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217593" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Русия превзе ...

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България (видео)

17 Февруари 2024
0 1400

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България. Това се закани пред БНТ Генадий Гудков. Той е руски дисидент и бивш депутат в Държавната Дума, бивш полковник от КГБ и ФСБ, противник на Путин.

Пиян полковник от гвардията на Путин предизвика тежка катастрофа (видео)

Руски опозиционер: Смъртта на Навални няма да остане без мъст, Путин е враг и на България (видео)

“Смъртта на Алексей Навални няма да остане без мъст, няма да бъде простено подлото и изключително цинично убийство, чиято лична отговорност носи Путин”, каза Гудков.

Опозиционерът сподели, че няма никакви съмнения как е починал Алексей Навални.

“Той беше изтезаван цяла година, убиха го в затвора. Това е убийство, за което лична отговорност носи Путин. С негово съгласие и по негово разпореждане Навални е бил подложен на най-жестоките условия, които могат да съществуват в руските затвори. Той се е намирал в карцера, това е специален тип наказание, почти една година.

Забранено е това да се прави с хората, там може да се остане само 15 дни. В резултат на такива мъчения държаните се разстройват психически. Навални е държан в условия на ужасни изпитания, на ужасни изтезания повече от година. Няма значение дали е починал от някаква болест, или са му дали следващата порция отрова. Ясно е, че режимът на Путин стои зад това убийство”, сподели Гудков.

Реакция

“Народът е безпомощен. Огромна жандармеристка армия стои срещу него, повече от 1 млн. и 300 000 въоръжени хора, не само със стрелково оръжие, но и с артилерия, минохвъргачки, хеликоптери и дори с бойна авиация. Затова може да се каже, че в Русия днес народът се намира в затвора. Русия е разделена на бараки с различно тежък режим. Невъоръженият народ не може да противостои на такава въоръжена сила”, сподели още Гудков.

За България

“Скъпи граждани на България, живеете в прекрасна, свободна страна, трябва да разбирате, че и ние искаме да направим от Русия една прекрасна, свободна страна, която ще бъде заедно с вас и с Европа. Путин е враг на Русия, враг на България. Путин не може да бъде признат нито за ръководител на държавата, нито за нормален човек.

Това е концентрация на абсолютното зло, той е завладял властта, за да носи за всички смърт и тероризъм. Искам българските ни приятели да разберат, че Путин не е Русия. Русия ще бъде построена върху отломките на путинизма, когато ще започне да се създава система на властта, при която свободата и демокрацията ще бъдат водещите. Русия винаги ще бъде дружеска на България страна. Просто сега дойдоха мрачни времена, които трябва да бъдат преживени”, завърши Гудков.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции