<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217606" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ООН поиска не...

Тайни свидетели твърдят, че Гешев е посещавал клуба на Нотариуса

17 Февруари 2024
0 621

Тайни свидетели твърдят, че Гешев е посещавал клуба на Нотариуса. Техните показания ще се проверяват, както по тази линия, така и по линия на евентуална негова намеса по дела, по които убитият Мартин Божанов е бил активен, пише БНР.

Обстановката в немски ресторант “McDonalds” погнуси интернет (видео)

Тайни свидетели твърдят, че Гешев е посещавал клуба на Нотариуса

Вече е разпитан гръцкият гражданин, който в поредица от интервюта разказа как гръцки корабен бизнесмен е бил изнудван от хора на Мартин Божанов.

Проверяват се и твърденията му, че в схемата са участвали и действащи прокурори. Такива са назовани поименно. Една от тях е и бившата районна прокурорка на София Невена Зартова. Други свидетели също я свързват с Нотариуса.

По отношение на нея в ход е предложение за второ дисциплинарно производство. То е във връзка с другия лобистки скандал „Осемте джуджета“. 

В сряда Прокурорската колегия ще реши дали срещу нея да бъде образувана дисциплинарка за оказване на влияние по разследването, образувано миналия май срещу Петър Петров, по прякор Пепи Еврото и Кристиян Христов, заради данни, че се е намесвала пряко в работата на наблюдаващия прокурор.

Коментарът на Господарите

Връзките на Мартин Божанов – Нотариуса на най-високо държавно ниво показват, че държава няма. Тя е завладяна от една корумпирана клика, която като зараза задушава всичко. Справедливост не можем да търсим в съдебната система, щом подобни криминални лица дърпат конците. Остават тежките въпроси до къде може да се стигне с разплитането на цялата история… И дали такова разплитане ще има. Възможно е някои високопоставени лица у нас да нямат интерес от това. Предстои да разберем, но се надяваме поне веднъж няма да протакане, бавене и увъртане, а се свърши работа, като се приложи цялата строгост на закона. Очакваме разкрития и нека да има наказани, не изпрани!

Тайни свидетели твърдят, че Гешев е посещавал клуба на Нотариуса

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции