<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217626" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Феновете се п...

Гришо не можа да стигне до четвърти финал на ATP

17 Февруари 2024
0 2240

Гришо не можа да стигне до четвърти финал. Григор Димитров преди това бе на три последователни финала от АТР тура. Сега обаче загуби от Алекс де Минор на полуфиналите в Ротердам – 4:6, 3:6 за 84 минути игра.

Карлос Насар грабна европейската титла по вдигане на тежести пред хиляди подкрепящи го в “Арена София” (видео)

Гришо не можа да стигне до четвърти финал на ATP

На два пъти Димитров можеше да развали рождения ден на де Минор, но не успя.

Точно преди година българската звезда в тениса спаси два мачбола и отстрани австралиеца на четвъртфинал от турнира в Ротердам. Сега двамата се срещнаха отново на същата дата, но този път човекът от Сидни взе реванш, пише в. “24 часа”.

Точно преди година българската звезда в тениса спаси два мачбола и отстрани австралиеца на четвъртфинал от турнира в Ротердам. Сега двамата се срещнаха отново на същата дата, но този път човекът от Сидни взе реванш.

Де Минор направи един от най-силните си мачове в турнира, а на финала чака шампиона от Australian Open Яник Синер (Ит) или любимеца на домакините от Нидерландия Талон Грикспор.

Загубата означава, че Димитров отново ще чака следващия си шанс да се върне в топ 10 на световната ранглиста за първи път от 2018 г. Бившият №3 ще играе на турнира в Акапулко, където има титла. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции