<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Да помогнем н...

Осиновена в САЩ ромка намери родителите си във Видин и пое грижата за тях

18 Февруари 2024
0 10110

Осиновена в САЩ ромка намери родителите си във Видин и пое грижата за тях. Името ѝ е Биляна Бартлет. Тя е родена в ромско семейство и я оставят в приют, защото нямали възможност да се грижат за нея., пише в. “24 часа”.

За нея писахме още през март миналата година. В последните месеци има новини покрай нея.

Запознайте се с Биляна, младата ромка, осиновена от американци преди 25 години (видео и снимки)

Геро и Рачков като затворници забавляват зрителите на “Като две капки вода” (видео)

Сега момичето има приказна къща, престижно образование, ослепителна външност, две деца и успешен съпруг. Биляна открива биологичните си родители, прекарва дни наред в дома им и преживява културен шок, както самата казва.

Осиновена в САЩ ромка намери родителите си във Видин и пое грижата за тях

През 2022 г. пътува 28 часа заедно със своя съпруг и осиновителката си, чиято пълна подкрепа получава. Така се среща за първи път с родните си майка и баща във Видин.

Интересно

Въпреки всичко Биляна приема с любов хората, дали живот. Нарича ги “мамо” и “тате” от първия миг. А след тази толкова чакана среща се разделя с тях с най-топли чувства.

“Нямам търпение да се върна скоро, за да ви видя отново! Вие вече значите целия свят за мен”, пише още тогава в своя профил в социалната платформа “ТикТок”. И ако някога сте попадали на трогателната история на Биляна и сте се питали какво ли ще се случи по-нататък, развоят на събитията е точно какъвто младата жена си пожелава.

Развитие

През лятото на 2023 г. пристига отново с мъжа си Блейк, а този път ги придружава и синът им Ели Майкъл, дошъл да се запознае с биологичните си баба и дядо. Малкото им момиченце – Емелия Лин, остава в Америка при осиновителите на майка си.

Биляна и семейството решават да прекарат лятната си ваканция тук, отсядат отново в къщата на родителите . Ромското семейство ги посреща емоционално, а щастливата баба прегръща сърдечно своя внук. Той също се радва да я види.

Обстановката е пълен антипод на тази в дома на младата жена отвън океана, който е достоен за корица на списание. Но това не я смущава, дори напротив. Споделя със своите последователи, че се чувства вкъщи – обичана и приемана. Заменила е дизайнерските тоалети с непретенциозен анцуг, за да се слее със заобикалящата я среда. А майка й е повече от щастлива, че двете имат шанса да възобновят връзката помежду си. Връзка, прекъсната за 25 години.

По време на цялата си лятна ваканция семейството прави неща, присъщи на хора, които никога не са се разделяли.

Осиновена в САЩ ромка намери родителите си във Видин и пое грижата за тях

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции