<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=217897" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майката на На...

Партията на Путин привика Румен Петков и депутати от “Възраждане” на инструктаж (видео)

20 Февруари 2024
0 5688

Точно когато целият цивилизован свят е съпричастен със смъртта на Алексей Навални, тези, които го убиха си говорят за „превратностите на света“ от осветени и блестящи сцени. Между 15 и 17 февруари в Москва се проведе „Форум на поддръжниците на борбата със съвременните практики на неоколониализма“. Той е организиран от партията на агресора Путин „Единна Русия“. На утаечното соаре присъстваха депутати от „Възраждане“ и Румен Петков от АБВ. Румен Петков е видимо превъзбуден от визитата си. Той дори я увековечи с няколко поста в личния си профил във Facebook.

Познатите опорки на „нашите“ не спряха да летят и при посещението им при първоучителите. Посещението на депутатите от „Възраждане“ и Румен Петков бе отразено от руските „Вместе РФ“ и сайта на „Дипломатическа академия“ – част от руското министерство на вътрешните работи. На сайта до логото си, академията е закичена с орден на СССР.

Скъпи приятели, тук място за дуалности, анализи и нюанси няма. Тук има няколко души – трима от които народни представители. При това един от тях – член на комисията по отбрана. По покана на партията на Владимир Путин отиват в Москва във време на рестрикции и опити на Русия да завладява чужди територии.

Изводите оставяме на вас, но нищо чудно завладявайки държави, Русия вече да е завладяла и част от българския парламент. Гледайте!

Партията на Путин привика Румен Петков и депутати от “Възраждане” на инструктаж

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Николай

    26 Февруари 2024

    Какви ментета сте и вие господари на ефира затова си сте наказани онлайн само

Покажи всички Скрий

Реакции