<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Костадинов д...

Посещението на “Възраждане” в Москва им коства отстраняването на двама депутати от парламентарни комисии

21 Февруари 2024
0 719

Посещението на “Възраждане” в Москва им коства отстраняването на двама депутати от парламентарни комисии. От „ПП-ДБ” поискаха изключване от парламентарни комисии, в които членуват, пише NOVA.

Делегация на “Възраждане” се озова в Москва заради “новата концепция” на Русия

Става въпрос за Ангел Георгиев от Комисията по външна политика и Ивелин Първанов от Комисията по отбрана. Те са били в Русия по покана на партията на Владимир Путин и са взели участие във форум.

„Народни представители, които бяха в Русия по покана на партията на Путин, казват, че са ги информирали за външната политика на страната. Какво толкова са ги инструктирали, предавали ли са информация, която касае националната сигурност?”, попита Явор Божанов от ПП-ДБ.

„Може би някои хора са свикнали да получават инструкции и ние не сме като тях. Бяхме в университет, където студенти изучават дипломатически предмети. Разбирам, че от ПП-ДБ са свикнали да получават инструкции, но ние бяхме там на открито. А инструктажите обикновено не се правят на открито и хората не се снимат отпред”, заяви Ивелин Първанов от „Възраждане”.

Посещението на &#8220;Възраждане&#8221; в Москва им коства отстраняването на двама депутати от парламентарни комисии

Припомняме, че вчера за пореден път“Възраждане” показва своята неизмерима обич към Русия, която обяви България за неприятелска държава преди повече от година. Но няма проблем, важното е, че Митрофанова би гласувала или с “не подкрепям никого”. Или за “Възраждане”, ако би имала право на глас. А за “Възраждане” това признание е важно! Очакваме да се завърнат от Москва с нови знания, които да използват за пропагандиране!

Посещението на “Възраждане” в Москва им коства отстраняването на двама депутати от парламентарни комисии

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции