<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218167" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж опита да ...

Мъж почина след сбиване в затвора в Бургас (видео)

22 Февруари 2024
0 197

Мъж почина след сбиване в затвора в Бургас. Двама лишени от свобода са се спречкали, след което единият е издъхнал. По информация на NOVA по това време е имало само един надзирател край тях.

От Министерството на правосъдието потвърдиха информацията, като уточниха, че спречкването между двамата затворници се случило около 11:00 ч.

„Минути, след като те са били разтървани, на единия от участниците в инцидента му прилошава и по-късно почива”, обясняват от ведомството.

Министърът на правосъдието Атанас Славов е разпоредил проверка на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Мъж почина след сбиване в затвора в Бургас (видео)

Двамата затворници (на 33 и 60 години) са изтърпявали наказание за извършени кражби. По време на спречкването по-възрастният пада на земята, след което дошлият на място медик констатира смъртта.

Извършен е оглед от служители на „Криминална полиция” и отдел „Разследване” при ОДМВР. По тялото на починалия не са открити видими сериозни травми, твърдят от полицията. То е откарано за аутопсия. Към момента не може да се потвърди причинно-следствена връзка между спречкването и настъпилата смърт, заявяват още от полицията. 

Мъж почина след сбиване в затвора в Бургас

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции