<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218258" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдия Царигр...

Пепи Еврото, съдия Цариградска и престрелки в НЕкоалицията в Топ новините тази седмица (видео)

23 Февруари 2024
0 395

Пепи Еврото, съдия Цариградска и престрелки в НЕкоалицията събра в Топ новините тази седмица репортерът ни Виктория Симеонова.

Съдия Цариградска обяви пред медиите, че продължава да получава заплахи. Временната парламентарна комисия по казуса с Мартин Божанов-Нотариуса изслуша нея и прокурор Зартова. От изслушването стана ясно, че депутатите се опитват да използват Цариградска, за да свърши работата на службите и прокуратурата по разследването на дейността на Нотариуса.

От Софийската градска прокуратура обявиха, че делото срещу Пепи Еврото било водено тенденциозно с цел да бъдат дискредитирани магистрати. Затова и го прекратили.

От министерството на финансите обявиха, че НАП и агенция “Митници” ще бъдат сляти в едно. Мотивът – единните приходни агенции в други държави водят до по-ефективно администриране на приходите. 

Престрелки между ПП-ДБ и ГЕРБ доведоха до опасения, че ще се стигне до предсрочни избори. От ПП предложиха подписване на меморандум за съвместно управление, който обаче не се прие никак добре от партньорите им в Некоалицията.

Майката на Навални получи възможност да види тялото му близо седмица след като руските служби обявиха смъртта на опозиционера. Не е ясно колко време ще тече разследването по случая и дали изобщо някога ще бъдат изяснени обстоятелствата около трагедията.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com

Пепи Еврото, съдия Цариградска и престрелки в НЕкоалицията в Топ новините тази седмица

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции