<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218324" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Байдън забър...

Семейни войни за 1 млн. британски лири, спечелени от лотарията

24 Февруари 2024
0 230

Семейни войни за 1 млн. британски лири, спечелени от лотарията. Майкъл Картлидж и Шарлот Кокс са спечелили седемцифрената сума, след като заедно купили скреч карта. Седмици след това 37-годишната Шарлот прекъсва връзката и очаква да е единственият получател на неочакваната печалба. Бившият ѝ приятел обаче твърди, че има „морално“ право да получи половината от сумата, пише Daily Mail.

Майкъл признава, че Шарлот е платила и изтъркала билета от лотарията, но твърди, че идеята била негова. Дори се опитал да преведе парите за билета на Шарлот.

Твърди още, че Шарлот първоначално се съгласила да сподели парите. След като се е отказала от него седмици по-късно, обяснила, че била единственият победител.

Майкъл обмисля да започне съдебно дело.

В шок съм. Мога открито да призная, че нямаше да получим този билет без Шарлот, но и тя нямаше да го получи без мен“, казва той.

И допълва: „Знам, че банковата ѝ сметка е платила за това, но трябва да е 50-50 морално“.

В нощта на печалбата двамата решили да отидат до местния магазин, за да купят нещо за вечеря, разказва Майкъл. Той предложил да отидат до съседния обект, за да купят няколко скреч карти за £5. Шарлот му обяснила, че няма пари да плати за тях, затова той стартирал банковото си приложение, за да извърши превода. Сигналът обаче бил слаб и превода бил неуспешен. Затова Шарлот купила двата билета с картата си и когато се прибрали вкъщи, тя ги изтъркала.

За тяхно учудване една от скреч картите им донесла джакпота от £1 милион.

Майкъл обяснява, че банковият му превод е преминал 40 минути по-късно.

Семейни войни за 1 млн. британски лири, спечелени от лотарията
Снимка: iStock

Двойката отпразнувала печалбата с пътуване до морето и започнала да планира бъдещето си, включително купуването на къща и кола.

До общо бъдеще обаче не се стигнало, защото последвала раздяла.

Вие смятате ли, че парите трябва да бъдат разделени между двамата?

Късметлия спечели огромна сума от лотарията, но така и не си я потърси

Семейни войни за 1 млн. британски лири, спечелени от лотарията

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции