<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218347" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Денков: Русия...

Медведев: Трябва да отмъстим на Запада, нека всички там страдат

24 Февруари 2024
0 548

Медведев: Трябва да отмъстим на Запада, нека всички там страдат. Това заяви в своя Telegram канал заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия и бивш руски президент.

Русия ще понесе 500 нови санкции от САЩ

Призивът му е по повод новата вълна от санкции срещу Русия, за които беше съобщено вчера. Дмитрий Медведев заяви, че “трябва да им отмъщаваме навсякъде, където е възможно. Те са наши врагове”.

Медведев: Трябва да отмъстим на Запада, нека всички там страдат

Според него руснаците били привикнали и са се научили да живеят “с безкрайните ограничения”. Затова той е категоричен:

“Трябва да им създаваме затруднения в икономиката, да подбуждаме общественото недоволство срещу бездарната политика на западните власти, да разработваме и прокарваме международни решения против интересите на западния свят. Трябва да го правим постоянно, системно и максимално открито.”

“Причината е ясна – колкото по-зле е за руските граждани, толкова по-добре за западния свят. Нека всички страдат там”, допълни Медведев.

Бившият руски президент завърши с това че руснаците трябва да “извършваме на тяхна територия активност, за която не е прието да се говори публично.

“На война, като на война”, заяви той.

Припомяме, че вчера президентът на САЩ Джо Байдън потвърди въвеждането на 500 нови санкции срещу Русия, за да гарантира, че Владимир Путин “ще плати още по-висока цена за агресията спрямо Украйна и репресиите в Русия“.

Медведев: Трябва да отмъстим на Запада, нека всички там страдат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • МАкКМЪРФИ

    26 Февруари 2024

    МИСЛЯ ЧЕ ЧОВЕКЪТ ИЗПУШИ ТОТАЛНО! МОЛЯ ПСИХИАТРИТЕ НА РУСИЯ... ДАНО ДА СА И ОТ РАНГА НА ЛИЧНИЯ ПРИЯТЕЛ НА СТАЛИН... АКАДЕМИК БЕХТЕРЕВ. ДА ВЗЕМАТ НЕЗАБАВНО МЕРКИ ЗА ЗДРАВЕТО НА МЕДВЕДЕВ..... ЧОВЕКЪТ ВЕЧЕ И ВИДИМО Е С ТЕЖКИ МЕНТАЛНИ УВРЕЖДАНИЯ.

Реакции