<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218460" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 17-годишно мом...

Кметът на Дупница смята, че Ивана е изчезнала заради тормоз в училище (видео)

26 Февруари 2024
0 1095

Кметът на Дупница смята, че Ивана е изчезнала заради тормоз в училище. Пети ден полиция и доброволци издирват 17-годишно момиче от града, което е в неизвестност от 22 февруари. Обявиха я за общодържавно издирване, пише bTV.

Намериха якето на изчезналото момиче от Дупница – обявено е общодържавно издирване (видео)

„Ивана има психологически проблем, отделно съученици са ѝ се подигравали. Може би това е в основата на бягството. Те са казвали на момичето, че е прокажена, защото е имала херпес на лицето“, коментира Първан Дангов, кмет на Дупница.  

Според него класният ръководител, семейството и липса на психолог също са спомогнали детето да изчезне. В деня, в който бяга, Ивана оставя телефона и чантата си в училище. Кметът на града обясни, че знае и за друг подобен случай, свързан със същото момиче.

Последно Ивана е засечена на камера близо до изхода на града. Единствената следа до момента е намереното ѝ яке, в района на главен път Е-79, в близост до тунела край Дупница. Обхождат се покрайнините на града. В акцията се ползват кучета и термокамери. Кмeтът на града Първан Дангов е назначил и проверка на учебното заведение.

Кметът на Дупница смята, че Ивана е изчезнала заради тормоз в училище (видео)
снимка: bTV

Ние от “Господарите” силно се надяваме скоро Ивана да се появи жива и здрава! Надяваме се компетентните органи да открият причината за нейното изчезване и виновниците да понесат отговорност!

Кметът на Дупница смята, че Ивана е изчезнала заради тормоз в училище (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции