<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218493" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неуспешен оп...

Млада жена от Казанлък се опита да обере заведение за бързо хранене (видео)

26 Февруари 2024
0 358

Млада жена от Казанлък се опита да обере заведение за бързо хранене. Действието се развива на 18 февруари, когато малко след 21 ч. в центъра на града, дамата се опитва да отмъкне оборота от касата.

Масов бой заради чудата ситуация в Казанлък (видео)

За случая разбираме от Facebook страницата на Knews.bg. Във видеото ясно се вижда как жената с всячески усилия на нинджа се опитва да се промуши през малкото прозорче на заведението. Първоначално достига касата само чрез мушване на ръката, но след като установява, че е празна, решава да се промъкне през малкия прозорец. Но отново усилията ѝ се оказват напразни. Жената не е успяла да открадне касата на заведението, но е повредила касовия апарат.

Млада жена от Казанлък се опита да обере заведение за бързо хранене (видео)
снимка: Facebook/Knews.bg

Разочаровани сме да видим, че млад човек дръзва да краде от заведение по толкова нагъл и безпардонен начин. Ситуацията е комична заради усилията, които тя влага в проникването през малкия отвор на прозореца. Опитът ѝ за щастие е неуспешен и се надяваме, че органите на реда ще вземат отношение, след като във видеозаписа тя е разпознаваема. Срамно! Надяваме се да бъде наказана и да си вземе поука!

Млада жена от Казанлък се опита да обере заведение за бързо хранене (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции