<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218509" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разследват Tik...

Разследват Роналдо заради скандален жест на терена (видео)

26 Февруари 2024
0 709

Разследват Роналдо заради скандален жест на терена. От клуба му обаче побързаха да го защитят с твърдението, че видеото е генерирано от изкуствен интелект. Очаква се решението по скандала да бъде взето до два дни.

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо (видео)

Дисциплинарната комисия на Саудитската лига вече се зае с разследването на случая след края на мача Ал-Шабаб – Ал-Насър (2:3). Тогава феновете на домакините започнаха да скандират „Меси! Меси!”, а Роналдо многозначително допря лявата ръка до ухото си. След това приклекна и започна да маха с дясната ръка към слабините си, гледайки нагоре към трибуните.

Разследват Роналдо заради скандален жест на терена (видео)

Снощи Роналдо за пореден път демонстрира неоспоримата си класа и се разписа в девети пореден двубой за Ал-Насър и по този начин се доближи на четири точки от лидера Ал-Хилал. Роналдо откри резултата още във втората минута от дузпа, но Яник Караско изравни в добавеното време на втората част. Герой за Ал-Насър се превърна Талиска, който с две попадения през втората част донесе успеха на тима.

Видео: X

Разследват Роналдо заради скандален жест на терена (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции