<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218583" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изхвърлиха в...

14-годишно момче е с тежка травма, след като беше нападнато посред бял ден в София

27 Февруари 2024
0 2504

14-годишно момче е с тежка травма, след като беше нападнато посред бял ден в София, разказва пред bTV Георги Гинев – баща на детето. То е със счупена тазобедрена става. Инцидентът се е случил на метри от оживен търговски център. Въпреки многото очевидци никой не се е опитал да помогне.

„Днес на Александър му предстои тежка операция на крака. Надяваме да мине успешно и да може да се възстанови напълно. Нападението е извършено в събота следобед около 16:00 часа“, споделя бащата на пострадалото момче Георги Гинев.

Младежът бил с приятели. Група роми им казват да отбият по друга пресечка и започва да ги преследва с цел грабеж. Така Александър получава удар отзад. Спънат е и пада. Продавач от близък магазин се намесва, за да спре агресията над тийнейджъра.

14-годишно момче е с тежка травма, след като беше нападнато посред бял ден в София

Коментарът на “Господарите”

Не знаем кое е по-нелепо – че посред бял ден нападат младеж в София, или че очевидци подминават случващото се?! Човечност – защо ни е?! Да се оправят, нали така?! А че утре друг ще бъде на мястото на Александър, че може да е наш близък или да е човекът, четящ тези редове – да не мислим за това! Абсурдно, неморално, нечовешко поведение на всички, подминаващи насилието, което и без това се е превърнало в норма за поведение у нас. Само напомняме, че ако човек стане свидетел на престъпление, мълчанието го прави съучастник на извършителя. Де да имаше и кой да спазва тези закони…

Пожелаваме на Александър бързо възстановяване! Пожелаваме на семейството му да успее да се пребори за справедливо наказание за извършителите!

14-годишно момче е с тежка травма, след като беше нападнато посред бял ден в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции