<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218728" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вечеря на вис...

Изглежда ПСЖ няма да се бори за Мбапе (видео)

28 Февруари 2024
0 67

Изглежда ПСЖ няма да се бори за Мбапе. Според Фабрицио Романо самото ръководство на клуба вече се е отказало напълно от идеята да предлага нов контракт на нападателя, който в края на сезона ще бъде свободен агент. 

Вечеря на високо ниво хвърля подозрения около сагата с Мбапе

Евентуална положителна новина се очакваше след снощната среща на Мбапе с президента на Франция – Еманюел Макрон. През 2022 година именно държавният глава оказа влияние върху решението на световния шампион да преподпише с ПСЖ. Сега обаче това изобщо не е било тема на дискусия.

В крайна сметка Мбапе се появи в Елисейския дворец като един от специалните гости на организираната вечеря от Макрон в чест на визитата на емира на Катар Тамим бен Хамад Ал-Тани. А както е известно, Пари Сен Жермен е с катарски собственици.

Изглежда ПСЖ няма да се бори за Мбапе (видео)
снимка: Unsplash

Когато Мбапе, Макрон и Ал-Тани се засякоха пред камерите, президентът шеговито се обърна към футболиста с думите: “Сега ще ни създадеш още проблеми”. Емирът пък пожела успех на футболиста. По всичко изглежда обаче, че голаджията ще се присъедини към Реал Мадрид, тъй като испанците са единствените, които преговарят с него.

Видео: X/Eric Morillot

Изглежда ПСЖ няма да се бори за Мбапе (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    28 Февруари 2024

    Няма смисъл да държиш играч който не иска да се раздава за отборът си вече. Меси е един чудесен пример отиде в ПСЖ с огромно нежелание и не направи много силни сезони там.

Реакции