<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=218842" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ремонтите в ц...

Васил Божков обяви новата си партия (видео)

29 Февруари 2024
0 561

Васил Божков обяви новата си партия. Тя се казва “Център” и отново ще се бори срещу “мафията, наричаща себе си политика.” Припомняме, че предишната партия на Божков не успя да се яви на изборите за парламент миналата година заради санкциите по “Магнитски” срещу бизнесмена му.

Васил Божков се връща в политиката

Бизнесменът Васил Божков напусна домашния си арест за обявяването на новия си политически проект. От септември миналата година той е под такъв, след като се завърна в България от Дубай. Божков трябва да носи електронна гривна.

“Не ние зависим от тях, а те от нас, те са група бандити, а ние сме граждани на България. Българският народ взема нещата в свои ръце. 2024 година е съдбоносна, светът се променя. Тези двамата Бойко и Шиши, знаете ги, как не ги е срам. Пробваха всичко срещу мен – законно и незаконно. Не се страхувам от тях, а те от мен”, каза Божков в началото на представянето.

Васил Божков обяви новата си партия (видео)
снимка: БТА

Председател на движението е Д-р Дарин Дросев. Той е роден в град Ямбол през 1975 година. Завършва Американския университет в България с две бакалавърски степени по специалности “Политология” и “Стопанско управление”. Също така е магистър по “Философия”. Притежава и научна степен доктор по “Философия” от Софийски университет. Той е дългогодишен преподавател в Софийския университет по “Логика” и “Философия”. Учредител и лидер на независими организации на завършили висше образование.

“Нашата мисия е да спасим България и народа ни от унищожение, да помогнем на българите да живеят достойно и да спрем младите хора да напускат страната ни. Заедно можем и ще извоюваме достойно място за България в Европа и Света”, споделят от движението.

Видео: Дневник

Васил Божков обяви новата си партия (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции