<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219000" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Червеният пи...

Съпругата на Навални се прости с мъжа си с емоционално видео

01 Март 2024
0 6098

Съпругата на Алексей Навални се прости с мъжа си с емоционално видео в социалните мрежи. В своята публикация Юлия Навалная споделя, че не знае как ще продължи да живее без него, но ще се опита да го направи щастлив „там горе” и той да се гордее с нея.

„Леша, благодаря ти за 26-те години абсолютно щастие. Да, дори и в последните три години щастие. За любовта, за това, че винаги си ме подкрепял, за това, че си ме разсмивал дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен“, написа Юлия Навалная в Instagram.

Съпругата на Навални се прости с мъжа си с емоционално видео
Снимка: стопкадър/видео

Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя щастлив там горе и горд с мен. Не знам дали мога или не, но ще опитам.

Определено ще се срещнем някой ден. Имам толкова много неразказани истории за нас, имам толкова много песни, запазени в телефона си за теб, глупави и забавни, изобщо честно казано ужасни песни, но са за нас, а толкова много исках да ги чуеш. Исках да гледам как ги слушаш, да се смееш и после да ме прегръщаш.

Обичам те завинаги. Почивай в мир“, допълва още Юлия Навалная.

При засилени мерки за сигурност погребаха Алексей Навални в Москва.

Множество хора се събраха, за да изпратят руския опозиционер в последния му път. На поклонението бяха родителите на отявления критик на Владимир Путин. Липсваше обаче съпругата на Навални – Юлия, което породи въпроси къде е тя пише NOVA.

За Юлия Навалная е известно, че през последните няколко години живее извън Русия. През лятото на миналата година руската държавна телевизия RT, позовавайки се на източници от правоохранителните органи, съобщи, че тя ще бъде арестувана, ако някога се опита да влезе отново в страната, припомня Радио Свободна Европа.

Съпругата на Навални съобщи, че ще продължи делото му (видео)

Навалная е била арестувана многократно по време на протести, свързани със съпруга ѝ и неговата активистка дейност, пише БТА. Тя е била задържана два пъти през януари 2021 г. и на митинги в Москва, проведени в подкрепа на Навални, след като той беше вкаран в затвора при завръщането си в Русия.

След смъртта на опозиционера, Навалная се закле да продължи борбата на починалия си съпруг за „свободна Русия”. Тя призова поддръжниците си да се противопоставят на президента Владимир Путин с по-голяма ярост от всякога.

“Червеният пират”, погребението на Навални и Тагарев в Топ новините тази седмица (видео)

Случаят “Навални”

Навални бе и остава най-известният опонент на Путин. Той излежаваше присъди от общо 11 и половина години в наказателна колония за измама и други обвинения, които според него бяха скалъпени, за да го накарат да млъкне. Той бе изправен пред обвинения в “екстремизъм”, които удължиха присъдата му до 19 години затвор. Правозащитни групи и западни правителства гледаха на Навални като на политически затворник. Кремъл отричаше това, като редовно отказваше да коментира случая му и насочваше въпроси за него към съдилищата и затворническата служба.Навални остава герой в историята, защото чрез разследванията си и личния си принос, той показа на света истината, която стои зад Русия и нейното управление! Нека почива в мир!

Съпругата на Навални се прости с мъжа си с емоционално видео

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции