<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219206" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Треньор разц...

Любо Пенев обвини ВАР в манипулация (видео)

05 Март 2024
0 142

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любо Пенев обвини ВАР в манипулация при домакинската загуба на “гробарите” от Левски с 0:1, съобщава dsport.

“Не искам прекалено много да хваля нашия отбор, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и в днешния мач. Изиграхме един много добър мач, сериозен, по сценарий и бяхме напът да спечелим мач. Това не се случи. Има си причини. Те са и в нашия отбор, и в противниковия. Също така и в определени отсъждания. Досега гледахме много пъти повторението на отменения гол. Няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Не е нормално и е редно това да бъде коригирано. Не е нормално. Нас ни свирят двама, трима съдии едно и също. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влият върху крайния резултат. Така беше и днес. Ще продължим да не се предаваме и да не се даваме”, започна Пенев.

Крушарски обяви защо се оттегли от битката за шефския пост в БФС (видео)

“Железов ни е два пъти на ВАР. Драганов ни е един път на ВАР в домакинските мачове. За четири мача, три пъти се срещаме с двама едни и същи съдии. За какво да се оплакваме”, добави старши треньорът на Хебър.

“Аз не съм този, който трябва да контролира съдиите. Казвам ви какво съм видял. Влият на мача, влият върху резултата. Дали са с мисия, дали не са с мисия, аз пак казвам, аз си гледам моята работа, но няма как да не го отбележим това нещо, това е важно нещо”, завърши Любо Пенев.

Любо Пенев обвини ВАР в манипулация

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции