<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219375" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Видео показв...

Шофьор на тролей дава съвети в TikTok, докато вози пътници в София (видео)

06 Март 2024
0 492

Шофьор на тролейбус събира последователи в мрежата с култови изпълнения в TikTok live. Докато вози пътници, новата звезда на градския транспорт дава съвети и правни консултации по различни въпроси, показва NOVA.

Голям интерес предизвикват коментарите му по бракоразводни казуси, както и препоръките му за намиране на качествени автомонтьори и бояджии с опит. Лайфовете на тролейбусния водач предизвикват и негодувание сред немалко пътници. Те са притеснени, че шофьорът се разсейва по време на движение.

Шофьор на тролей дава съвети в TikTok, докато вози пътници в София (видео)
Георги Георгиев. Стоп кадър NOVA

Волен Сидеров с TikTok предложение да смени сексуалните си влечения (видео)

Името на най-известния инфлуенсър сред тролейбусните шофьори е Георги Георгиев. И той, и съпругата му Христина Иванова са студенти по право. Той уверява, че предаването на живо се случва по законния ред – той не държи телефона си, а използва хендсфри.

За мен има противоречие между това, което прави, и това, което се изисква от шофьора.”, казва инж. Цветан Горанов. Той е началник депо и се явява пряк ръководител на Георгиев. По думите му, дори да е законно, по този начин шофьорът извършва две дейности и това може да е опасно.

Коментарът на “Господарите”

Разбираме желанието на шофьора да разнообрази деня си и да го направи малко по-интересен, но се съгласяваме с инж. Горанов, че това може да е опасно за пътуващите. Все пак шофирането на автобус пълен с пътници е отговорно задължение, особено когато става въпрос за столичния трафик. Дори няколко секунди невнимание са достатъчни да превърнат една тривиална ситуация в трагедия.

Шофьор на тролей дава съвети в TikTok, докато вози пътници в София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции