<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21946" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Христо Стоичков: Ще се раздам отново за цяла България

20 Май 2016
0 5468

Часове остават до едно от най-големите спортни събития на века – юбилейният мач на футболната легенда Христо Стоичков в София. Цветът на две поколения в световния футбол пристигна в българската столица, за да се включи в мача, организиран от Камата по повод 50-годишнината му, съобщава Спортал.

 

 

Присъстващите на стадион "Васил Левски" и всички останали пред телевизионните екрани ще могат да се насладят на отиграванията на различни футболни магьосници. Покани за участие имат Ромарио, Паоло Малдини, Хорхе Кампос, Деметрио Албертини, Роналдиньо, Роберто Баджо, Даниеле Масаро, Самуел Ето'о, Чики Бегиристайн, Тото Скилачи, Людовик Жули, Звонимир Бобан, Иван Саморано, Джика Попеску, Жан-Пиер Папен, Деян Савичевич, Георге Хаджи, Предраг Миятович, Карлос Валдерама, Михаел Лаудруп, Хосе Мария Бакеро, Кристиян Карембьо, Игор Беланов, Алексей Михайличенко, Уесли Снайдер, и още много звезди, като се очаква голяма част от тях да пристигнат в София. 

 

Родните легенди Наско Сираков, Емил Костадинов, Любослав Пенев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Димитър Бербатов и Мартин Петров също ще участват в спектакъла. За съжаление в последния момент отпадна пристигането от Дубай на Диего Марадона.

 

Организаторите обещават невероятно шоу. Програмата ще започне още в 18:00 часа и предвижда много изненади за зрителите. Стефка Костадинова и Илиана Раева, както и любимият певец на Стоичков – Мирослав Илич, ще бъдат част от специалните гости. Самият мач ще бъде прекъсван няколко пъти, за да се отдаде почит с едноминутно мълчание на починалите тази година Трифон Иванов и Йохан Кройф. В края на спектакъла центърът на София ще бъде осветен от уникална заря.

 

"Този мач е за всички хора. Искам те да дойдат и да се забавляват. Не съм забравил откъде съм тръгнал. Ще се раздам отново за цяла България", обеща Ицо на пресконференцията вчера.

 

Националният стадион ще бъде пълен и всички очакват да видят шоу, каквото никога не е имало в страната ни, пишат още от Спортал.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции