<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219488" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жана Бергенд...

“Червеният пират” бил отличен ученик в гимназията, но от години имал психични проблеми (видео)

07 Март 2024
0 402

“Червеният пират” бил отличен ученик в гимназията, но от години имал психични проблеми, разказва пред NOVA Венета – учител по химия и негова съседка в Сливен. Тя споделя, че обвинения за заплахи към магистрати и обществени фигури Илко Захариев дори е кандидатствал “Архитектура”, но не го приели. Родителите му са разведени. В блока, в който е израснал мъжът, е имало общо събрание, заради проблеми с него. 

Венета разказа, че на вратата на апартамента, в който живеел Червения пират, бил залепил бележки с подписа си. С тях заплашвал съседите, че, ако тропат, ще стреля. Събранието на блока било именно заради тях. Направили и подписка и я внесли в полицията.

Припомняме, че миналата седмица полицията задържа в София Илко Захариев. Той стана известен с прозвището “Червения пират”. Според властите мъжът изпращал заплашителни имейли към магистрати, кметове и обществени личности. В столицата Захариев водил скитнически начин на живот. Установено е, че бил автор на бомбени заплахи към училища, молове и Агенция „Митници”.

Продължаваме да следим сагата около него, макар откровено да не вярваме, че точно скитник би заплашвал толкова хора. Едно е сигурно – истината за заплахите едва ли ще се разбере при настоящата неработеща прокуратура и при настоящите зависимости в държавата.

“Червеният пират” бил отличен ученик в гимназията, но от години имал психични проблеми

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции