<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219497" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицейските...

Издирването на Силвия Балабанова от Варна продъжалава вече осми ден (видео)

07 Март 2024
1 494

Издирването на Силвия Балабанова от Варна продъжалава вече осми ден, предаде NOVA.

45-годишната жена изчезна на 29 февруари. За последно тя е видяна в автобус на градския транспорт в морския град. Носила е бледо розово яке (от снимката по-долу) и тъмен клин. След това следите ѝ се губят. Полицията и близките на жената продължават да я търсят в целия град.

Вече пет дни няма и следа от Силвия Балабанова от Варна (видео)

Издирването на Силвия Балабанова от Варна продъжалава вече осми ден (видео)

Иззети са записи от камери в града. От тях става ясно, че последно жената е засечена около 9:45 ч. на 29 февруари в района на ритуална зала на църквата „Св. Архангел Михаил”. Тогава за последно е говорила по телефона с майка си.

Братът на изчезналата споделя, че има мнго съпричастни граждани, които помагат в издирването на Силвия. Разлепени са листовки из Варна. Получени са много сигнали, но, за съжаление, няма и следа от сестра му, сподели той.

Жената живее в Германия. Върнала се в България за кратко, за да се види с близките си и трябвало да отпътува наобратно в неделя (3 март).

Надяваме се Силвия да бъде намерена час по-скоро! Ако някой има информация за нея, нека подаде сигнал на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Издирването на Силвия Балабанова от Варна продъжалава вече осми ден

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции