<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219581" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Над 2 години с...

Съдебна зала в ада очаква Путин, заяви Урсула фон дер Лайен

07 Март 2024
0 188

Съдебна зала в ада очаква Владимир Путин, заяви Урсула фон дер Лайен. По време на речта си във втория ден от конгреса на Европейската народна партия в Букурещ председателят на Европейската комисия обяви, че Путин е отговорен за смъртта на Алексей Навални. Тя коментира още, че Навални се е пожертвал, за да спаси страната. Путин е пожертвал страната, за да се спаси и ще трябва да поеме отговорност, информира БТА.

Руската агресия се опита да затрие Украйна от лицето на земята. Войната е в третата си година и е по-интензивна от всякога. Опасността се надига от диктаторите, от Газа, от дестабилизацията в Близкия изток. Виждаме Китай и други агресивни икономически съревнования. Тук, у дома, приятелите на Путин се опитват да пренаписват историята. Разпространяват омраза“, отбеляза Урсула фон дер Лайен. 

Съдебна зала в ада очаква Путин, заяви Урсула фон дер Лайен
Снимка: Бисер Тодоров/БТА

Според нея обединена Европа е изправена пред предизвикателства, както никога. Причината са крайнолеви или крайнодесни демагози и националисти, които разпространяват омраза и се опитват да отслабят Европа. Сред тях Урсула фон дер Лайен посочи и “Възраждане”.

ЕНП няма да позволи това да се случи”, заяви председателят  на Европейската комисия.

Руската пропаганда се активизира ударно след смъртта на Навални (видео)

Съдебна зала в ада очаква Путин, заяви Урсула фон дер Лайен

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции