<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219598" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ясен е график...

„6 март“ – обещание или пожелание (видео)

07 Март 2024
0 448

Само лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не беше разбрал, че на 6-ти март ще се случи това, което всички знаем от 9 месеца, че ще се случи тъкмо на 6 март.

Николай Денков подаде оставка, както беше предварително уговорено във формата с ротацията на министър-председатели, но Борисов имаше ангажименти в чужбина и крайно се изненада, че има политици, които спазват обещанията си пунктуално.

Тези дни разбрахме, че и широки, открити, демократични преговори не са му по вкуса и как биха могли да са, когато е много по-лесно да се управлява държава така, както се управлява партия – един свъсен поглед и всичко живо вдига ръка за предложението на лидера.

Реформаторски мислещите хора в България ще трябва да се примирят, че отживелите разбирания за политиката няма да бъдат изкоренени лесно; привържениците на старата стабилност пък също ще трябва да приемат, че вече няма да е каквото е било.

Дефиницията за „време“ неслучайно е „измерението, в което настъпват промените“.

„6 март“ – обещание или пожелание (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции