<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219626" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Кубрат Пулев ...

Израелски ултраси пребиха палестинец в центъра на Атина

08 Март 2024
0 137

Скандал разтърси Гърция преди началото на мача между местния Олимпиакос и Макаби (Тел Авив) от 1/8-финалите на Лигата на конференциите. Той бе предизвикан от агитката на гостите, която е пребила от бой палестинец в близост до площад “Синтагма” в Атина, се вижда на клипчета, разпространени в платформата X.

Израелски ултраси пребиха палестинец в центъра на Атина
Моментът на побоя. Източник: X / Palestine online

Кадрите в интернет показват как израелските ултраси пребиват от бой човек с арабско потекло. Според информациите, въпросният човек е бил нападнат след излизането си от метрото. Други твърдят, че причината за побоя е, че той е извикал “Да живее Палестина”, като именно това е отприщило гнева на запалянковците.

105 футболни фенове са с повдигнати обвинения след сблъсъците в Атина (видео)

След побоя човекът е оставен да лежи на земята в безсъзнание. По-късно той е приет в болница, като изследванята са показали, че има дребни наранявания по тялото и комоцио.

Израелски ултраси пребиха палестинец в центъра на Атина

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • HulkSMASH

    08 Март 2024

    Ами Все едно ултрас на ЦСКА да влезне в агитката на ултрасите на Левски и да извика само ЦСКА и да си мисли, че ще излезне жив и здрав от там

Реакции