<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219677" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съдебна зала ...

Задържаха психично болен в Добрич, намушкал мъж до смърт

08 Март 2024
0 291

Задържаха психично болен в Добрич, намушкал мъж до смърт. Трагичният инцидент се развил снощи (7 март) около 23:00 часа в градския парк „Свети Георги”, предаде БНТ.

Сигнал до органите на реда подава друг мъж, който също е бил потърпевш. Нападателят намушкал и него в ръката. За щастие без фатален край, за разлика от другия мъж, който бил наръган в областта на гърдите и загинал от раните си.

Задържаха психично болен в Добрич, намушкал мъж до смърт
Снимка: iStock

Във връзка с нападението е задържан 32-годишен мъж, който през миналата година е бил на шестмесечно лечение в държавната психиатрична болница в Карвуна след досъдебно производство, съобщи окръжният прокурор Радослав Бухчев.

Двата случая се разследват поотделно от Окръжната и от Районната прокуратура в Добрич, откъдето очакваме подробна информация на по-късен етап. Образувано е досъдебно производство.

Такива хора трябва да бъдат под постоянно наблюдение в психиатрично заведение! Недопустимо е да се разхождат свободно по улиците и да убиват невинни хора! Къде е държавата, която трябва да се грижи за безопасността на своите граждани?

Съболезнования на близките на починалия!

Внук с психични проблеми намушка баба си за 20 лева

Намушкаха момче в гърба след свада на детска площадка в Ямбол

Задържаха психично болен в Добрич, намушкал мъж до смърт

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции