<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Задържаха пс...

Полицаи от Стара Загора зарадваха с мил жест дамите (видео)

08 Март 2024
0 531

Полицаи от Стара Загора зарадваха с мил жест дамите. Акция “цвете” се провежда в града днес по случай Международния ден на жената.

Пътните полицаи спряха за проверка над 100 дами зад волана в града, предаде NOVA. Но не, за да им напишат фиш, а за да ги зарадват за празника. Служителите на реда подариха цвете на всяка дама, дори и на тези, които бяха хванати в нарушение.

Чудесната идея е на директора на областната дирекция на полицията, сподели гл. инсп. Димитър Димитров. . „Ще извършваме проверки на всички, но само жените шофьори или пътниците от нежния пол ще получават живи цветя, като жест за празника”, каза с усмивка той.

Полицаи от Стара Загора зарадваха с мил жест дамите (видео)

Въпреки стреса от проверката, дамите се усмихват, когато разберат, че полицейските служители ги спират с най-добри намерения. Те споделят, че изобщо не са очаквали подобна изненада, но определено ги е зарадвала.

Дори тези жени, които бяха глобени за нарушение, го приеха с умивка заради милия жест на полицаите. Не оставиха да се развали доброто им настроение.

8 март днес – повече от панаир на суетата (Коментарът на редактора)

Прекрасна идея на полицията в Стара Загора! Хубаво е да виждаме униформените и в нежната им светлина! Полицаите определено направиха празника на дамите още по-хубав с тази чудесна изненада!

Полицаи от Стара Загора зарадваха с мил жест дамите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции