<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219745" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Държавната „...

Пентагонът с нов доклад за посещения на извънземни на Земята

08 Март 2024
0 324

Пентагонът с нов доклад за посещения на извънземни на Земята. Проучването анализира разследвания на правителството на САЩ от 1945 г. насам за докладвани наблюдения на неидентифицирани аномални явления, по-популярни като НЛО. Не са открити доказателства, че правителството на САЩ и частни компании са направили обратно инженерство на извънземна технология и я крият, пише ABCNews. Повечето наблюдения са обикновени обекти и явления, резултат от погрешна идентификация, се казва в доклада, който е одобрен от Конгреса. Друг том от доклада, фокусиран върху по-нови изследвания, се очаква да излезе по-късно.

Американски служители търсят отговори за докладвани наблюдения на НЛО през годините, но досега не са открили действителни доказателства за извънземен живот.

Правителствен доклад от 2021 г., анализирал 144 наблюдения на самолети или други устройства, очевидно летящи с мистериозни скорости или траектории, също не откри извънземни връзки.

Пентагонът с нов доклад за посещения на извънземни на Земята
Снимка: iStock

В Мексико показаха останки на тела, представяйки ги за извънземни (видео)

Въпросът получи ново внимание миналото лято. Тогава пенсиониран офицер от разузнаването на военновъздушните сили свидетелства пред Конгреса, че САЩ прикриват дългогодишна програма. Тя извършвала обратен инженеринг на неидентифицирани летящи обекти. Пентагонът отрече твърденията му. Съобщи, че нов офис, създаден да проследява доклади за НЛО, е получил стотици нови данни. Досега обаче не са открити доказателства за извънземен живот. Същият този офис публикува и сегашния доклад.

Авторите на новия доклад споделят, че целта е била да се приложи строг научен анализ към тази тема. Тя отдавна е завладяла въображението на американската общественост.

Много хора искрено поддържат версии на тези вярвания, които се основават на тяхното възприятие за минали преживявания, опита на други, на които имат доверие, или медии и онлайн издания, за които смятат, че са източници на достоверна информация“, се посочва в доклада.

“Господарите” с унищожителен коментар за срещата на Слави Клашъра с НЛО (видео)

Разпространението на телевизионни програми, книги, филми и огромното количество съдържание в интернет и социалните медии, съсредоточено върху теми, свързани с НЛО, най-вероятно е повлияло на обществения разговор по тази тема и е затвърдило тези вярвания в някои части от населението“, се казва още в доклада.

Участник в “Биг Брадър” твърди, че е заснел НЛО над Приморско (видео)

Пентагонът с нов доклад за посещения на извънземни на Земята

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции