<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219863" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пътнически с...

Българин е в основата на групата, изнасилвала 12-годишно момиче в Австрия

10 Март 2024
0 365

Българин е в основата на групата, изнасилвала 12-годишно момиче в Австрия. Полицията във Виена разследва системно изнасилване на малолетна ученичка от група момчета на възраст между 13 и 18 години. Те злоупотребявали с момичето няколко пъти седмично в продължение на няколко месеца, пише bTV.

По информация на германското издание Bild българският гражданин е на 16 години и е смятан от органите на реда за основен извършител.

Той е бил освободен от ареста и е заминал обратно за България със семейството си, пише още изданието. По време на разпита в полицията тийнейджърът е признал, че е имал сексуален контакт с момичето, но е казал, че е бил по взаимно съгласие, твърди адвокатът му.

Българин е в основата на групата, изнасилвала 12-годишно момиче в Австрия
Снимка: iStock

Сред останалите заподозрени има граждани на Сирия, Турция и Италия.

17 младежи изнасилвали 12-годишно момиче месеци наред в Австрия, сред тях и българи

За детето е много трудно да говори и е необходимо време, докато наистина може да разкаже всичко. Те дори са наели хотелска стая, за да я малтретират и изнасилват. Не са я пуснали да си тръгне. Не е възможно да се каже колко точно са били участниците. Варират от 13 до 17“, коментира Саша Флатц, адвокат на жертвата.

Това е недопустимо! Ужасени сме, че млади хора са склонни на подобно посегателство и зверство. Како се случва с подрастващите у нас! Какво поколение отглеждаме! Къде са родителите, обществото, държавата. Явно беззаконието и безнаказаността им дават смелост да вършат подобно безчовечие!

Арестуваха 25 и 16-годишен за изнасилване на млада жена от Пловдив

Ето ги тийнейджърите, обвинени за изнасилването на момиче в Германия (снимки)

Българин е в основата на групата, изнасилвала 12-годишно момиче в Австрия месеци наред

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • JOKER

    11 Март 2024

    Добре дошли в Готъм където си отглеждаме изроди

Реакции