<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=219888" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТариКАТ Пара...

В навечерието на 3-и март наглеци задигнаха автомобил в центъра на София

11 Март 2024
0 289

За съжаление престъпниците не почиват дори на националния ни празник. Охранителни камери са заснели как в навечерието на 3-и март нагли крадци задигат автомобил в центъра на София, показва bTV.

Кражбата им е отнела едва няколко минути. Автомобилът е бил паркиран в близост до болница „Пирогов“.

На 3 март сутринта разхождах кучето, когато видях, че колата ми липсва. Обявих я в полицията за открадната. Помолих съседите от отсрещния блок да ми дадат записите от камерите. Видя се, че е открадната в късните часове на 2 март.“, обяснява потърпевшата Таня Симеонова.

В навечерието на 3-и март наглеци задигнаха автомобил в центъра на София
Снимка: bTV

Секунди отне на крадци да откраднат луксозна кола в София (видео)

На записа се вижда един човек, който се завира между спрелите автомобили и поставя нещо под предната броня на колата. Отдалечава се. След това пак се приближава към това, което е поставил под колата. Маха на някой, който се придвижва в посока „Скобелев“. Хората идват, качват се в колата и потеглят. Явно са организирана група за кражба на автомобили.“, допълни тя.

До момента няма никакво развитие. От полицията започнаха да работят в първия работен ден след празниците. Няма нищо установено. Никой не ме е потърсил.“, каза още Симеонова.

Автомобилът не е с българска регистрация и е застрахован в Германия. От СДВР посочват, че работят по случая.

Коментарът на “Господарите”

Престъпниците може да не спят по празниците, но за съжаление, явно, не можем да кажем същото за полицията. Освен, разбира се, когато става въпрос за акции и проверки на случайни граждани.

За пореден път призоваваме родните униформени да си свършат работата и да са по-експедитивни, тъй като, в случаи на кражби на автомобили, колкото повече време минава, толкова по-трудно става издирването на автомобила и крадците.

В навечерието на 3-и март наглеци задигнаха автомобил в центъра на София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции