<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220021" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мария Габрие...

“Възраждане” обвиниха Радев за “ситуацията в държавата” (видео)

12 Март 2024
0 164

“Възраждане” обвиниха Радев за “ситуацията в държавата”. Това обвинение отправи лидера на партията Костадин Костадинов към държавния глава.

ПП-ДБ на консултацията при Радев: Дано бъде осъзната отоворността, която поехме (видео)

И днес продължават консултациите при президента Румен Радев преди държавният глава да връчи първия мандат за съставяне на правителство. Първата среща за деня е с представителите на партия “Възраждане”.

„Винаги сме били готови да предложим вариант за управление и сме имали състав на правителство. Друг е въпросът, че няма да срещнем разбиране в този състава на НС. В безвремието, в което е попаднала нашата държава убива България”, поясни Костадин Костадинов.

&#8220;Възраждане&#8221; обвиниха Радев за &#8220;ситуацията в държавата&#8221; (видео)
снимка: БТА

Лидерът не пропусна да отправи нападки към Румен Радев относно проваления референдум против еврото, който от “Възраждане” организираха. “Това беше строго погазване на Конституцията”, заяви Костадинов. Радев отвърна, че той се води по Конституцията, която в Народното събрание обсъждат и приемат.

Продължаваме да следим консултациите при президента!

Видео: БНТ

“Възраждане” обвиниха Радев за “ситуацията в държавата”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции