<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220033" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Напускането ...

13-годишно момиче засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол (видео)

12 Март 2024
0 21104

13-годишно момиченце засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол. Видеоклипът с бруталната сцена на домашно насилие е разпространен във Facebook групата “Забелязано в Бобов дол”.

След като е станало свидетел на побоя, детето е дало клипа на баба си, която го е публикувала в мрежите.

Насилникът е Найден Найденов, за когото има данни, че не за първи път посяга на жена си. Бил е и познат в града с хулиганските си прояви. Полицията е започнала издирване на Найденов.

13-годишно момиче засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол (видео)
стоп кадър от клипчето с побоя. Източник: Facebook / Видяно в Бобов дол

Прокуратурата твърди, че работи по повече сигнали за домашно насилие

Коментарът на “Господарите”

Отвратително сцена, която несъмнено ще остави траен отпечатък в съзнанието на подрастващото момиче. Именно по този начин се нормализира домашното насилие в страната ни – с изроди, които пребиват съпругите си пред очите на децата им. Когато няма положителен пример в живота си, този модел на поведение се загнездва в младото съзнание и по-късно, по един или друг начин, избива във взаимоотношенията с други хора.

Крайно време е това държание да спре. Време е и да насочим общи усилия върху преодоляването на причините, които водят до него. Отдавна е видно, че наказанията и промените в закона са просто неефективни, а присъдите – неадекватни. Става въпрос за народопсихология, а родните институции са организирани около действия, които са “след дъжд качулка”, а не върху превенция и защита.

Ако вие или ваш близък и познат сте жертва на домашно насилие, не се страхувайте да потърсите помощ на gospodari.com. Ние няма да останем безучастни!

13-годишно момиче засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    12 Март 2024

    И какво ще направите господарите? Какво можете освен да пишете гневни коментари и тъпи съждения? Вече вие сте НИКОИ и никой не ви обръща внимание?

Реакции