<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220112" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Психично бол...

Битата жена от Бобов дол оправдава мъжа си за насилието и иска да бъде пуснат (видео)

13 Март 2024
0 364

Битата жена от Бобов дол оправдава мъжа си за насилието и иска да бъде пуснат. Тя заяви пред Bulgaria ON AIR, че дори обвинява себе си.

Жертвата на домашно насилие Таня Ангелова споделя, че става въпрос за битов скандал и без нейно знание майка ѝ е публикувала клипа в социалните мрежи, за да предпази дъщеря си. Насилникът на жената вече е в ареста.

13-годишно момиче засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол (видео)

“За наши неща се скарахме, лични, случило се е, нямам наранявания, няма ми нищо. Той не е избухлив, но и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си начин на живот”, заяви Ангелова.

Битата жена от Бобов дол оправдава мъжа си за насилието и иска да бъде пуснат (видео)

Тя казва, че досега не е упражнявано насилие над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появата на клипа в интернет пространството.

Малтретираната жена дори не е подала сигнал за оказаното ѝ насилие. “Нито съм подала сигнал за домашно насилие, нито ще подавам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за развод и ще си гледам децата сама”, казва Таня.

“През 2019 г. съпругата му е подала едно заявление, при което по нейно настояване има отказ за образувано досъдебно производство“, обясни говорителят на Районна прокуратура – Кюстендил Крум Крумов.

Бабата на 13-годишното дете, станало свидетел на побоя над майка си, споделя, че то многократно е търсило нейната помощ заради скандалите и насилието, но дъщеря ѝ и зет ѝ отричали за проблемите.

Най-вероятно това е провокирало детето да заснеме клипа и да го изпрати на баба си, за да докаже насилието. Получавайки клипа, в момент на афект, тя решава да го публикува в социалните мрежи с идеята институциите да се самосезират.

Задържаха насилника от Бобов дол, пребил жена си пред очите на дъщеричката им

„Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си и по този повод е възникнал скандал между нея и съпруга ѝ, който е прераснал във физическо насилие. Детето е направило клипа без знанието на майка си и баща си“, обясни Албена Разсолкова, районен прокурор на Кюстендил.

Тъй като жертвата не е подала сигнал, по случая се самосезира полицията. Насилникът Найден е задържан два дни след побоя на територията на София, след което е отведен в ареста в Бобов дол. Той е съден за хулигански прояви преди години. Засега е задържан за 72 часа.

Коментарът на “Господарите”

Всеки човек с просто око може да види от разпространения видеоклип, че мъжът оказва брутално насилие над жена си. Склонни сме да вярваме, че това не е първата му подобна проява, въпреки че потърпевшата отрича.

Много жертви на домашно насилие ги е страх да си признаят, че биват малтретирани и защитават своите насилници. Това трябва да спре! Жените трябва да знаят, че не са сами и да дадат гласност на проблема. В противен случай се обричат да живеят в страх кога ще е следващият удар.

Ако сте жертва на домашно насилие или познавате такава, не се колебайте да ни сигнализирате на gospodari.com. Не сте сами!

Битата жена от Бобов дол оправдава мъжа си за насилието и иска да бъде пуснат

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Deadpool

    13 Март 2024

    Ама какво ако познаваш жертва на домашно насилие, ако жертвата не повдигне обвинение е все тая!

Реакции