<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220201" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Приключи раз...

Ранени полицаи преди мача „Барселона“ – „Наполи“

13 Март 2024
0 102

Ранени полицаи преди мача „Барселона“ – „Наполи“. Феновете на „Барселона“ са опитали да нападнат фенове на „Наполи“ преди мача между двата отбора в Шампионска лига. 16 полицаи са били ранени при опит да нахлуят на стадиона, един от тях предстои бъде опериран, съобщава El Pais, цитиран от Gong.bg.

Във вторник „Барселона“ победи „Наполи“ в реванша от 1/8-финалите на Шампионската лига (3:1) и стигна до четвъртфиналите.

Ранени полицаи преди мача „Барселона“ – „Наполи“

Преди началото на срещата ултрасите на домакините са счупили оградата в опит да нахлуят на стадиона, за да нападнат фенове на „Наполи“. Привържениците са хвърляли камъни, стъклени бутилки, кутии и пиротехника. Каталунската полиция, ескортираща феновете на гостуващия отбор, се е справиа с ексцесиите, но с цената на 16 ранени полицаи при сблъсъците. Един от тях ще бъде опериран, след като е скъсал ахилесовото си сухожилие.

 Около 4 хиляди привърженици на „Наполи“ пристигнаха да подкрепят любимците си в „Барселона“. Затова испанските власти обявиха мача за събитие с „висок риск“.

Барселона премахна футболист от списъка с клубни легенди

Ранени полицаи преди мача „Барселона“ – „Наполи“

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции