<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220331" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гледат мярка...

Пуснаха насилника от Бобов дол срещу 1000 лева

14 Март 2024
0 322

Пуснаха насилника от Бобов дол срещу 1000 лева. Съдът в Дупница остави под парична гаранция насилника от Бобов дол, съобщиха от Апелативна прокуратура – София. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство за причиняване на телесна повреда в условията на домашно насилие.

В хода на разследването е установено, че на 10 март в жилище в Бобов дол той е причинил телесна повреда на съпругата си.

Съдът е приел, че обвиняемият е с чисто съдебно минало, с оглед реабилитирането му по право, трудово ангажиран е и няма опасност да се укрие. Деянието, в което е обвинен, подлежи на прилагане на чл. 78А от НК – освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание. То е до три години лишаване от свобода, уточняват от прокуратурата.

Пуснаха насилника от Бобов дол срещу 1000 лева

С определение на съда на обвиняемия е взета мярка за неотклонение гаранция в пари в размер на 1000 лева. Районна прокуратура в Кюстендил ще я протестира пред въззивната инстанция – Окръжен съд – Кюстендил.

13-годишно момиче засне как баща ѝ пребива майка ѝ в Бобов дол (видео)

Мъжът беше задържан в София, след като опитал да се укрие. Съдът обаче отново го пусна с мотива, че нямало опасност да се укрие…

Припомняме, че клипът с домашно насилие беше качен в социалните мрежи от майката на съпругата му, а самото видео е заснело едно от двете деца в семейството, което става свидетел на бруталната сцена.

Очакваме адекватна присъда за насилника. #НеНаНасилието!

Пуснаха насилника от Бобов дол срещу 1000 лева

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции