<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220386" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията ве...

Конгресът на БФС започна: Ето какви са очакванията на фаворитите (видео)

15 Март 2024
0 1234

Конгресът на БФС започна: Ето какви са очакванията на фаворитите – за победа, разбира се.

Най-видният кандидат за президент на съюза Димитър Берабатов коментира пред Gong.bg., че е горд с това, което неговият екип е постигнал.

“Влизаме с усещането за победа. Знаем какво направихме през тези три години. Докарахме битката до днешния ден и съм изключително горд и доволен от екипа. Затова казах, че каквото и да се случи, ние ще ходим с високо вдигнати глави.

Когато отнема повече време, това ти дава възможността да видиш много неща, които преди не си видял. Видяхме много отрицателни и положителни неща. Знаем как се провежда Конгрес. Тръгнахме в тази битка и я докарахме дотук. Няма от какво да се притесняваме. Лесно е накрая да се включиш и да кажеш “Аз съм кандидат-президент”. Преди 3 години беше истинската битка и борба”, заяви легендата.

Протест и водно оръдие за Конгреса на БФС

Конгресът на БФС започна: Ето какви са очакванията на фаворитите (видео)
Снимка: Христо Касабов/БТА (ПК)

“Обединението е хубава дума, но то трябва да бъде правилно, с правилните хора. Ако е обратното – нищо добро няма да излезе от цялото нещо. Който и да бъде избран, той ще си каже с кого и как иска да го направи.

В общественото пространство виждате добре кои имена се спрягат. Всеки от тях, въпреки нещата, които говори и прави, има шанс. Оттам нататък, аз гледам своя екип и това, което направихме през годините. След като си положил толкова труд, старание, постоянство и дисциплина и си го демонстрирал пред всички, които се интересуват от футбол, това трябва да направи разликата”, категоричен е Бербатов.

Легендарният нападател на Левски Георги Иванов, който е сред фаворитите за поста на президент на БФС, също заяви, че е дошъл за победа.

“Не знам дали ще има балотаж, избирателите ще решат. Уверен съм, че ще спечеля. Моята кампания беше позитивна, видях доста хора, посетих доста градове. Хората да изберат този, който се е представил най-достойно. Не съм усетил удари под кръста в кампанията”, заяви Гонзо.

Изпълняващият досега длъжността на временен президент на БФС Михаил Касабов беше лаконичен в думите си.

“Дано победи най-добрият”, заяви той. Касабов определи шансовете си за победа равни на всички останали кандидати.

“Това решават делегатите, не аз”, каза той по повод евентуална победа за него. 

Основната задача на извънредния Конгрес на Българския футболен съюз, който се провежда днес (15 март) в хотел “Маринела”, е да избере нов председател на съюза. Продължаваме да следим събитията!

Конгресът на БФС започна: Ето какви са очакванията на фаворитите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции