<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220496" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Времето ще по...

Двете най-важни фигури в екипа на Бербатов приключват с българския футбол (видео)

15 Март 2024
0 6211

Двете най-важни фигури в екипа на Бербатов приключват с българския футбол. Стилиян Петров и Мартин Петров обявиха, че оттук нататък ще продължат да се занимават с лични дела. Тяхното изявление дойде само няколко минути, след като стана ясно, че Георги Иванов бе избран за новия президент на Българския футболен съюз. При напускането на залата те сърдечно поздравиха своя бивш съотборник в националния отбор за победата.

Конгресът приключи, БФС има нов президент (видео)

Двете най-важни фигури в екипа на Бербатов приключват с българския футбол (видео)
Снимка: Христо Касабов/БТА

Подмяната е налице с вече познати муцуни – ето предложенията на Гонзо за Изпълком

На въпрос дали би се включил в новия Изпълком на футболната ни централа Стилиян Петров категорично отрече и информира обществеността, че спира да се занимава с български футбол.

Господин Иванов си обяви Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще видим дали е правилният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси“, каза Стилиян Петров.

И допълни: “България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Може би в лицето на други ще намерят съименници. От всички резултати последните години. Казах на Димитър и на Марто, че заставам зад тях. Не се получи, пожелавам успех на новия президент. Имам мои клубове и мои планове. Стилиян Петров няма да бъде в българския футбол“.

Двете най-важни фигури в екипа на Бербатов приключват с българския футбол (видео)
Снимка: Христо Касабов/БТА

Времето ще покаже дали новият президент ще промени модела, обяви Бербатов (видео)

Мартин Петров също обяви, че е “дотук” с българския футбол и помоли повече да не бъде търсен да коментира процесите в този спорт у нас.

Опитахме се да направим нещо за тези три години, дадохме всичко от себе си. Решихме да се захванем с тази битка по правилния начин и е хубаво, че се разсееха всякакви съмнения около това дали Конгресът е бил нередовен. Нека да дадем време на новия президент да поработи“, заяви Петров.

Двете най-важни фигури в екипа на Бербатов приключват с българския футбол

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции