<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220513" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Смъртта на па...

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов (видео)

15 Март 2024
0 849

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов. Новият президент на БФС Георги Иванов даде пресконференция след избирането му на днешния Конгрес на футболната централа.

Доколкото знам Борислав Михайлов вече не е президент на БФС. Аз многократно обявих, че съм човек, който никой не може да му казва какво да прави. През тези години, в които сме били заедно, не ми е казвал какво да правя. Горд съм от това. Аз се казвам Георги Иванов. Ако смятате, че някой може да ми нарежда, много сте се объркали. Не сме роднини с Борислав Михайлов. Този въпрос трябва да приключи. Всичко, което ще правя, ще бъде видимо и тогава ще си говорим за зависимости“, заяви Гонзо.

Той подчерта, че сега предстои по-трудното:

Трябва да направим много промени, да върнем доверието в институциите, за да работим с държавата, да помогнем на всички аматьорски клубове, да помогнем на детско-юношески школи, където да се изграждат бъдещите футболисти, с които да се гордеем с тях“.

Подмяната е налице с вече познати муцуни – ето предложенията на Гонзо за Изпълком

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов (видео)

Иванов отбеляза, че Изпълкомът ще е водещият орган, който ще управлява БФС.

Този изпълком ще взима решения, които са за доброто на футбола. Няма да бъде теглен в една посока към някой клуб, а ще бъде еднакво за всички. Има правилници и лостове, където всеки клуб ще бъде по еднакъв начин третиран. Независимо дали е шампион, носител на Купата или популярен“, подчерта Гонзо.

Какво още каза новият президент на БФС, който тази нощ няма да празнува победата си, гледайте във видеото.

Подмяната в БФС е налице, но Гонзо не бил роднина с Борислав Михайлов (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции