<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220666" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж постави 3 ...

Линейка се преобърна след катастрофа в София, докато пътуваше към пациент в нужда (видео)

18 Март 2024
0 931

Линейка се преобърна след катастрофа в София, докато пътуваше към пациент в нужда, предаде NOVA. Злощастният инцидент е станал на бул. „Тодор Александров”, в близост до метростанция „Опълченска” към 10:20 ч., казват от Спешна помощ.

Лека кола е закякла специализирания автобомил, блъскайки се в него, вследствие на което той се преобърнал на една страна. Линейката била с включени звукови и светлинни сигнали и е пътувала към адрес на пациент в нужда.

Линейка се преобърна след катастрофа в София, докато пътуваше към пациент в нужда (видео)
Снимка: Facebook / Катастрофи в София  

В нея имало шофьор и фелдшер. Водачът не е пострадал сериозно, а колегата му е с контузия на главата и шията. Постардалият е откаран е в „Пирогов” от друга линейка, която случайно минавала край мястото на инцидента.

Лекият автомобил, предизвикал катастрофата, жил управляван от жена. За момента няма изформация за нея.

Живеем в държава, в която райският газ идва по-бързо от линейка (“Коментарът на редактора”)

Коментарът на “Господарите”

Всекидневно ставаме свидетели на нетолерантни шофьори. При подобен спешен случай е недопустимо да не се даде път на специализирания автомобил, който е напът да спаси човешки живот. Отнемайки предимстово на линейката, не само се застрашаваме живота на пациента, към когото тя пътува, но и на екипа на Спешна помощ, както и нашият собствен. Бъдете толерантни на пътя, не коства нищо, но може да спаси живот!

Линейка се преобърна след катастрофа в София, докато пътуваше към пациент в нужда

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции