<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220819" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Отлична нови...

Джокович показа, че го бива не само в тениса (видео)

19 Март 2024
0 156

Джокович показа, че го бива не само в тениса. Световният №1 тенисист демонстрира отлично владеене на баскетболната топка.

Новак Джокович винаги е изразявал публично любовта си към баскетбола. Той невенъж е казвал, че покойният Коби Брайънт е оказал влияние по пътя му към успеха в тениса. 

Сърбинът е в Щатите заради участието си в Маями Оупън. Той посети домакинската среща на Лос Анджелис “Лейкърс” вчера. Леброн Джеймс и отборът му имаха привилегията да приемат Ноле преди тенис турнира.

ЛеБрон Джеймс постави феноменален рекорд в историята на НБА (видео)

По време на посещението си Джокович се възползва от празния корт и направи точно поподаение в стила на Леброн Джеймс. Сърбинът умело имитира типичния удар на великия баскетболист, като безпроблемно вкара тройка в мрежата с прецизност и финес, само мигове преди “Лейкърс” да се изправят срещу Голдън Стейт “Уориърс”.

В профила си в Instagram тенисистът качи видео на прецизния си удар, като написа “Не е зле, а?” и отбеляза Леброн Джеймс. Баскетболистът пък му отговори в коментарите: “Никак не е зле, приятелю. Право в целта!”.

Джокович показа, че го бива не само в тениса

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции