<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220882" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандалът в Т...

Организатори на мач връщат пари на разочаровани фенове на Меси (видео)

19 Март 2024
0 132

Организатори на мач връщат пари на разочаровани фенове на Меси. Става дума за приятелския двубой между отборът на аржентинеца Интер Маями и Хонконг, който се състоя преди шест седмици.

Срещата, която трябваше да бъде празник за феновете, се превърна в истински кошмар за организаторите, след като голямата звезда на световния футбол – Лионел Меси, не взе участие в мача.

Организатори на мач връщат пари на разочаровани фенове на Меси (видео)

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо (видео)

Това доведе до голямо разочарование сред привържениците, закупили билет само, за да видят своя идол. Някои от тях платиха сумата от 625 долара, само за да видят любимеца си на живо. Това обаче не се случи заради травма на футболиста.

Заради огромното разочарование органзаторите от Хонгконг взеха решение да компенсират с 50% от цента на билета тези, които са останали недоволни. Всеки желаещ да получи обратно част от средствата си трябва да е закупил своя билет от официален канал и да завел своето искане до 12 април.

Видео: Gong.bg

Организатори на мач връщат пари на разочаровани фенове на Меси

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции