<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=220986" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж изпрати п...

Крадец нападна възрастен мъж за 50 лева (видео)

20 Март 2024
0 507

Крадец нападна възрастен мъж за 50 лева. Нападението е станало на оживено място в центъра на Велинград, предаде bTV.

66-годишен мъж е бил изненадан в гръб от крадеца на територията на офис сграда посред бял ден. Той опитал да окаже съпротива, но нападателят бил по-силен от него и го блъснал грубо на земята. Крадецът омъкнал портфейла на възрастния мъж, в който имало 50 лева.

Потърпевшият е открит да лежи на земята в безпомощно състояние от служител в сградата. Той е настанен в болница със сериозна травма – счупена тазобедрената става.

Крадец нападна възрастен мъж за 50 лева (видео)
Снимка: iStock

Съпругата на пострадалия споделя, че работи в същата сграда, а мъжът ѝ е идвал към нея след като пазарувал от общинския пазар. „В един момент чувам, че той вика за помощ – когато излязох, той вече беше повален. Бяха се събрали хора, обадих се на тел. 112. Съпругът ми тъкмо е влизал в сградата и онзи е вървял след него и го е нападнал”, разказва притеснено жената за случая.

Полицията предполага, че нападателят е проследил и набелязал жертвата си от пазара, където пострадалият купил зеленчуци.

Няколко часа след нападението извършителят е задържан. Той е 36-годишен мъж от Велинград с богато криминално досие, съобщи Мирослав Стоянов – говорител на ОД на МВР Пазарджик. Срещу него вече има повдигнато обвинение за грабеж, придружен с причиняване на средна телесна повреда в условията на опасен рецидив. По тези обвинения той може да получи от 5 до 15 години затвор.

Коментарът на “Господарите”

Поредният нападател, възползвал се от слабостта и уязвмостта на възрастен човек. Крадецът дори си е позволил посред бял ден да нападне мъжа! Радваме се, че полицията го е задържала и настояваме да си получи заслуженото!

Трябва да пазим възграстните си съграждани, не да ги нападаме и обираме!

20-годишен преби възрастен мъж заради пенсията му (видео)

Рецидивист насили и ограби възрастна жена в дома ѝ в Бургас (видео)

Криминално проявен опита да ограби възрастна жена в дома ѝ (видео)

Крадец нападна възрастен мъж за 50 лева

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции