<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221026" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж от Пловди...

“Ботев” Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА

20 Март 2024
0 107

“Ботев” Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА. Футболният клуб публикува на Facebook страницата си официална молба Българския футболен съюз.

Става дума за предстоящите полуфинални срещи от турнира за Купата на България, в които един срещу друг ще се изправят “Ботев” Пловдив и ЦСКА-София. “Синьо-черните” настояват срещите да бъдат ръководени от чуждестранни рефери.

&#8220;Ботев&#8221; Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА
Снимка: iStock

“Всички ние видяхме тенденцията и грубото погазване на правилата при последната ни среща за първенство с отбора на ЦСКА-София, като желаем това да не се повтаря никога повече“, написаха към публикацията от футболния клуб.

Треньор осъди “Ботев” Пловдив за огромна сума

“Настояваме за професионално и безпристрастно съдийство, което смятаме за невъзможно с реферите, къководещи футболните срещи в редовното първенство”, гласи текста на молбата. Тя е подписана от изпълнителния директор на клуба Алексей Киричек.

От “Ботев” Пловдив са категорични, че отборът им е ощетяван нарочно многократно и искат тази “явна тенденция” да се промени.

“Нека по-добрият отбор продължи!”, написаха от клуба, като подчертаха, че ако съперникът успее да го направи по честен начин, ще заслужи поздравленията им.

“Ботев” Пловдив иска чужди съдии за ЦСКА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции