<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Олимпийският...

Филип Киркоров продава части от тялото си, за да компенсира загубите след “голото парти”

20 Март 2024
0 1380

Филип Киркоров продава части от тялото си, за да компенсира загубите след “голото парти”. Певецът се опитва по всякакъв начин да си върне загубените пари от бойкота, който му беше обявен след голото парти на Анастасия Ивлеева. Поради отмяната на представления той е загубил най-малко 50 милиона рубли. Затова Киркоров търсил всякакви възможности за компенсиране на загубите. Например, в бъдеще той планирал да продаде на търг мазнини, изсмукани по време на неотдавнашната му липосукция, пише 7days.ru.

Още през есента известният хирург Тимур Хайдаров казва в интервю, че е получил предложения от фенове на Киркоров да закупят „отпадъци“ след липосукцията на артиста. Тогава той нарече тази идея неадекватна.

Филип Киркоров продава части от тялото си, за да компенсира загубите след &#8220;голото парти&#8221;

Топ руски инфлуенсъри вбесиха Путин с голо парти (видео)

Експертът в индустрията за красота Паруир Минасян потвърди, че клиниките предоставят услуги за замразяване на мазнини, останали след липосукция.

При специални условия биоматериалът може да се съхранява до пет години. В разговор с Channel Five пластичният хирург говори за предимствата на тази услуга. Той обаче подчертава, че никой външен човек няма да може да увеличи задните си части с мазнините на Киркоров. Никой лекар няма да се съгласи на тази процедура, дори и със съгласието на певеца.

Мога да ви кажа със сигурност, че тази мазнина не може да бъде трансплантирана в друг човек. Това не се използва на практика. Можете да използвате тази мазнина за себе си. Просто трябва да разберете как да я съхранявате и при какви условия“, казва хирургът.

Ето какви са последствията за участниците в голото парти в Русия

Тоест продажбата на мазнини на феновете е абсурдна идея, но ако Киркоров наистина е платил за замразяването, тогава той самият ще може да използва биоматериала по време на следващата си трансформация.

Припомняме, че партито под надслов „Почти голи“ от края на миналата година, с участието на звезди от шоубизнеса в Русия, предизвика огромен скандал в страната. Сред празнуващите на 20 декември бяха Филип Киркоров и други известни певци, музиканти и инфлуенсъри.

Събирането беше обявено за „содомия и мракобесие“ и за нещо цинично на фона на умиращите руски войници на фронта в Украйна.

Имаше и призиви от политици и различни патриотични организации да бъде образувано наказателно дело за ЛГБТИ пропаганда. Последствията за участвалите в партито бяха различни – турнетата на някои от звездите бяха отменени и им беше забранено да пеят в много от руските градове. Те обаче успяват да изкупят вината си, като изнасят концерти на фронта, оказват подкрепа за воюващите и правят дарения.

Филип Киркоров продава части от тялото си, за да компенсира загубите след “голото парти”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции