<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221137" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Reuters и Getty поп...

Публикуваха първата снимка на дъщеричката на Николета Лозанова и Ники Михайлов

21 Март 2024
0 880

Публикуваха първата снимка на дъщеричката на Николета Лозанова и Ники Михайлов. Моделът сподели емоционален пост в своя Instagram профил, в който разказва за трудностите, през които са преминали с половинката ѝ, докато на бял свят се появила рожбата им – Борислава.

Лозанова откровено разказва колко е било трудно да забременее повторно. Тя споделя, че с Михайлов са прекарали две години в опити и огромно желание да имат дете. От думите ѝ разбираме, че е непосилно да опише живота си през последните месеци, но самата тя заявява: “Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги”.

Публикуваха първата снимка на дъщеричката на Николета Лозанова и Ники Михайлов
Снимка: Instagram / @niki_mihaylov13

Боби Михайлов стана дядо

За неспособността си да забременее Лозанова обвинява българските болници. В публикацията моделът споделя мнението си за лечебните заведения, през които е преминала, както и за отношението, което е получила от различни доктори. Младата майка е останала изключително разочарована от преживяното.

“За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто “касови бележки”. Отношение, което може да срещнеш само в България”, описва преживяното Лозанова.

Двойката е намерила решение в лицето на турски специалисти, разбираме още от разказа на моделът. Благодарение на тях, след много неуспешни опити, Николета става майка за втори път. Тя обяснява, че е срещнала разбиране и благодари на всички, които са допринесли за “щастливия край на приказката”.

В края на своето откровение Лозанова не пропусна да благодари за грижите и любовта на любимия си мъж: “Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа. Той е всичко онова, за което може да мечтае една жена”, споделя откровено Лозанова.

Тя благодари и на малката Борислава, че е осмислила нейния живот, както и този на семейството ѝ.

Публикуваха първата снимка на дъщеричката на Николета Лозанова и Ники Михайлов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции