<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221146" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Европейска д...

Проруската “Възраждане” внесе законопроект за излизане на България от НАТО

21 Март 2024
0 300

Проруската “Възраждане” внесе законопроект за излизане на България от НАТО. Според тях членството в организацията е вредно за националната сигурност на България.

Делегация на “Възраждане” се озова в Москва заради “новата концепция” на Русия

В мотивите са посочени пропагандни тези на Кремъл, между които и тази, че “НАТО е репресивният апарат на САЩ, където държавите-членки са всичко друго, но не и равнопоставени партньори”.

Като пример за военни репресивни действия на САЩ се дават военните конфликти между Русия и Украйна, Израел и Палестина и Армения и Азербайджан, подклаждани според “Възраждане” от САЩ, в които България като член на пакта трябвало да подкрепя “държавата, определена за жертва по преценка на САЩ”.

Проруската &#8220;Възраждане&#8221; внесе законопроект за излизане на България от НАТО
сайт на Народно събрание

Припомняме, че преди месец делегация от “Възраждане” се озова на обучение в Москва. Още тогава заподозряхме, че депутатите ще се завърнат с нови идеологии и знания, които да пропагандират. Е, изобщо не се забавиха и го потвърдиха с обявяването на този законопроект.

“Проруската “Възраждане” внесе законопроект за излизане на България от НАТО

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции