<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221162" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж изпрати п...

20-годишен от Правец се “похвали” как шофира с 240 км/ч (видео)

21 Март 2024
0 555

20-годишен от Правец се “похвали” как шофира с 240 км/ч. В две от видеата се вижда как кара с 260 км/ч по АМ „Хемус”, а в друго – с подобна скорост в село Разлив, разказва NOVA.

Пореден джигит се хвали с опасно шофиране – този път на булевард във Варна (видео)

Пред разследващите обяснил, че e заснел клиповете, за да впечатли момичетата в социалната мрежа и да намери купувач на автомобила. В крайна сметка успял да го продаде.

Вчера, след като младият мъж бил заловен, колата е спряна от движение заради технически проблем. В системата на МВР пък има информация за десетки фишове и актове, които водачът получил през последните две години.

20-годишен от Правец се &#8220;похвали&#8221; как шофира с 240 км/ч (видео)
снимка: NOVA

Коментарът на “Господарите”

Малко започва да ни писва да виждаме ежедневно как поредният джигит е решил да “тества мощността на автомобила си” на пътя. Защо? Кому е нужно това тупане в гърдите и доказване на скъпо возило? Животът е по-важен от всеки един записан клип! Започнете да показвате отговорност към обществото и да се замисляте за действията си, които могат да костват нечий живот! Настояваме за сериозно отношение от институциите! Нали щяха да се налагат ограничения на колите за младите шофьори? Къде са? TikTok показва, че ги няма! Срамота!

Пореден ТикТок “герой” се хвали как кара с над 220 км/час (видео)

Шофиралият с 260 км/час направил нелегални промени под капака на автомобила си (видео)

Шофьор се похвали, че кара с 316 км/ч на “Тракия” (видео)

Шофьор “лети” по магистрала с над 220 км/ч, изпреварва отдясно и извършва още куп нарушения (видео)

20-годишен от Правец се “похвали” как шофира с 240 км/ч (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции