<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=221256" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Денков: Да се ...

Бивша звезда на “Реал Мадрид” най-накрая влиза в затвора за изнасилване

22 Март 2024
0 401

Бивша звезда на “Реал Мадрид” най-накрая влиза в затвора за изнасилване. Единственият жокер в ръкава на някогашната бразилска звезда Робиньо изчезна. Бившият футболист има 9-годишна присъда за участие в групово изнасилване в Италия. Откакто тя бе произнесена обаче той се подвизава в родината си, тъй като Бразилия не екстрадира свои граждани.

Робсон де Соуза, както е рожденото му име, беше осъден заедно с петима други мъже за групово изнасилване на 23-годишна албанска жена в нощен клуб в Милано. Случката се разиграва през януари 2013 година, когато той е футболист на “Милан”.

Бивша бразилска звезда на “Реал” се покри – трябва да влезе в затвора

Робиньо беше осъден от италиански съд през 2017 г. 3 години по-късно бразилецът загуби обжалване пред по-висша инстанция, а през 2022 г. най-висшият италиански съд потвърди присъдата му и издаде международен бюлетин за задържането му. Бившият футблолист след това поиска отлагане на началото на излежаване на присъдата му.

Бивша звезда на &#8220;Реал Мадрид&#8221; най-накрая влиза в затвора за изнасилване

Днес обаче съдебната сага най-сетне приключи и то не в негова полза, след като бразилски съд се произнесе ясно. Бившият футболист ще трябва да излежи ефективно присъдата, като просто ще го стори в бразилски затвор.

40-годишният бивш играч на Реал Мадрид, Манчестър Сити и и Милан все пак може да обжалва във Върховния съд в родината си. Адвокатът му намекна, че ще се случи точно това.

Съдия Франсиско Фалкао, който водеше делото в Бразилия бе категоричен, че Робиньо трябва да излежи присъдата си в родината. Той добави, че няма как някогашната звезда да се размине без наказание, защото ако ситуацията остане така, това със сигурност ще доведе до дипломатическо напрежение между Бразилия и Италия и може би дори замразяване на отношенията.

Жалко е, само защото са известни, някои хора да си мислят, че им се полага за тях да няма последствия. Отвратителната проява на бившия футболист дори заслужава още по-голяма присъда! Надяваме се той все пак да си понесе последствията, независимо в кой затвор!

Видео: NOVA

Бивша звезда на “Реал Мадрид” най-накрая влиза в затвора за изнасилване

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции